Over ons

Meubel en Decoratiehuis Stefan is een familiebedrijf waar de klant zich thuis kan voelen. In 1993 is Meubel en Decoratiehuis Stefan gestart met antieke meubelen en werd alles in eigen atelier vakkundig en met veel liefde voor het vak gerestaureerd en geherstoffeerd.

MDS

Omdat een interieur belangrijk is en moet passen bij uw persoonlijkheid heeft Meubel en Decoratiehuis Stefan de laatste jaren zijn assortiment uitgebreid met een breed en gevarieerd aanbod landelijke meubelen, salons, relaxzetels en trendy sfeermakende decoratie artikelen die helpen met het aankleden van uw persoonlijk interieur.
Door zijn uitgebreid aanbod kan Meubel en Decoratiehuis Stefan u helpen uw droominterieur samen te stellen aangepast aan uw persoonlijk karakter. Want een interieur laat zien wie u bent en waar u van houdt.
Meubel en Decoratiehuis Stefan kan uw meubel ook perfect aanpassen naar maat of kleur zodat het voldoet aan uw wensen.

In onze afdeling slaapcomfort heeft Meubel en Decoratiehuis Stefan boxsprings in verschillende kleuren stof en leder telkens met bijpassende speciale hoofdborden. Onze luchtgeveerde matrassen zijn volledig elektronisch instelbaar in functie van uw persoonlijk gewicht en slaapcomfort.

Meubel en Decoratiehuis Stefan heeft ook een uitgebreid gamma geschenkartikelen in diverse stijlen, retro en vintage, mooie Tiffany tafellampen en nog zo veel meer. Meubel en Decoratiehuis Stefan biedt u alles waar u nog jaren plezier aan heeft. Kom naar onze toonzaal en laat u inspireren en adviseren. Wij heten u van harte welkom!

Sandra & Stefan